PROFIEL

Er is een deksel voor elke behoefte

Een effectief en aantrekkelijk deksel is een eeuwenoude uitdaging

Naar onze mening is een conventioneel deksel niet echt aantrekkelijk, en worden ze meestal geplaatst in de oprit of dichtbij de voordeur, en ontnemen ze het uitzicht met hun roestig uiterlijk. “Waarom bestond er geen betere oplossing?“

Dit vroeg de technicus Jesper Walter-Rasmussen zich af wanneer hij, als riolerings- en afvoerdeskundige, advies gaf door het hele land.

Zijn antwoord is nu de basis voor Jesmig Brønddæksler ® dat rioleringen, putdeksels, afvoerroosters, kanaalroosters en niveauroosters produceert met behulp van een uniek concept voor particuliere en zakelijke klanten en openbare installaties.

Sinds de realisatie van ons uniek concept, hebben we vele gelukkige klanten geholpen die nog steeds zeer tevreden zijn over onze producten.

De vele voordelen van Jesmig Brønddæksler®

  • Ze zijn eenvoudig te installeren en onderhouden
  • Ze bieden een ongekende duurzaamheid
  • Ze hebben een stijlvol en modern uiterlijk

De klassieke oplossing bestaat uit een deksel met een frame en een steun. De onderdelen zijn eenvoudig te installeren wanneer u de eenvoudige richtlijnen volgt die beschikbaar zijn op de website onder “Documentatie“. We kunnen u natuurlijk ook hulp bieden met de installatie van het deksel.

Jesmig Brønddæksler® – een volledig Deens product

Jesmig Brønddæksler® is eigendom van en wordt uitgebaat door Jesper Walter-Rasmussen, een voormalig technisch consultant.