KANAALROOSTERS EN NIVEAUROOSTERS

De kanaalroosters van Jesmig met een grindmengsel is een eenvoudige en aantrekkelijke oplossing

Met ons modern kanaalrooster hoeft u zich niet langer zorgen te maken dat u uw sleutels, muntstukken of andere voorwerpen in een rooster laat vallen. De kanaalroosters van Jesmig voorkomen dat dit gebeurt met zijn waterdoorlatende gegoten grindmassa. Onze fraai ontworpen kanaalroosters zijn geschikt voor gebruik met bijna alle afvoerkanalen.

Met de kanaalroosters van Jesmig hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat uw riolering weer verstopt geraakt

Traditionel linjerende

Als u merkt dat bladeren of sigarettenpeuken zich opstapelen onder uw rooster of afvoerkanaal, dan moet u investeren in een rooster dat eenvoudig en doeltreffend verstopping voorkomt. De kanaalroosters van Jesmig zijn niet alleen aantrekkelijk en eenvoudig in gebruik. U bespaart ook aanzienlijke tijd en hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat uw afvoer zal verstopt geraken. Deze zorgen liggen in het verleden van zodra u een kanaalrooster van Jesmig hebt geïnstalleerd.

Jesmig Brønddæksler® biedt kanaalroosters in vele formaten. U kunt hier meer technische gegevens bekijken.

Onze vereisten op het gebied van kwaliteitsborging zijn zeer hoog, omdat wij ervoor willen zorgen dat u beschikt over de beste kanaalroosters. Alles werd piekfijn ontworpen tot in de kleinste details.

De kanaalroosters van Jesmig kunnen worden geleverd met een grindmassa in tal van standaardkleuren zoals zwart, rood, antraciet en grijs.

Jesmig Linjeriste

Anchers Anlæggartner med Jesmig Linjeriste

De kanaalroosters van Jesmig bieden een wereld van voordelen en we bieden ook niveauroosters en afvoerroosters voor de veeleisende en kwaliteitsbewuste klant.

Niveautoegang met het niveaurooster van Jesmig

Niveautoegang is vaak vereist aan de voorzijde van toegangsdeuren en tuindeuren. Dit vereist echter de bouw van een luchtrooster om ervoor te zorgen dat vocht zich niet opstapelt in de funderingen.

Jesmig Planrist

De niveauroosters van Jesmig zijn een goed alternatief voor conventionele roosters naast gebouwen, ingangen die zich buiten bevinden, enz. Dit voorkomt de opstapeling van bladeren, sigarettenpeuken, enz., omdat deze voorwerpen het rooster niet kunnen binnendringen. Het resultaat is een beperking in het algemeen onderhoud.

Jesmig Linjerist i indkørsel
De kanaalroosters van Jesmig met grindmengsel
Jesmig Linjeriste sort
De kanaalroosters van Jesmig met grindmengsel

BESCHRIJVING VAN DE

Doorlaatbare grindmassa

Het kanaalrooster van Jesmig biedt een fijne gegoten grindmassa met een korrelgrootte van 4-8 mm.

Deze grindmassa is gemengd met een speciale epoxylijm in een ratio dat het laadvermogen behoudt en tegelijkertijd de doorlaatbaarheid optimaliseert. Deze grindmassa werd getest met het afvoerrooster van Jesmig in het Danish Technological Institute, testrapport nr. 638662.

Onderhoud:
Jesmig Linjeriste sokkel og udendørs afløbsrist

Brønddæksler er afprøvet og godkendt efter DS/EN124 Teknologisk Institut samt registreret under EU’s Varemærker og Design No. 001641408-0001.