ACCESSOIRES VOOR DEKSELS

Accessoires

Jesmig Flydende skørt ø425

Zwevende steun voor deksels van Jesmig

Een steun is een onderdeel dat in de put wordt neergelaten om het deksel aan de put te bevestigen. Dit zorgt ervoor dat het deksel wordt “vergrendeld“ in de meest aantrekkelijke positie, zodat het deksel wordt verborgen.

Met de zwevende steun voor deksels van Jesmig kan het putdeksel tot 5 cm worden verplaatst, waardoor het kan worden aangepast aan de betonnering in en rond het deksel.

De zwevende steun voor deksels worden geïnstalleerd als accessoires voor het frame van ons deksel.

De zwevende steunen van Jesmig zijn beschikbaar in de volgende formaten: ø315, ø425 en ø600.

brøndkegle nedskåret

Dekselplaat

Een dekselplaat wordt gebruikt wanneer de bovenste putring (of kegel) zich rond de betonnering bevindt.

Er wordt een recht stuk van de kegel gesneden en de dekselplaat wordt geïnstalleerd en bevestigd op het frame van het deksel. Daarna wordt het deksel dat werd besteld met de dekselplaat geïnstalleerd.

De dekselplaat is beschikbaar in twee versies.

Jesmig Tætningslister

Afdichtingsstroken

Afdichtingsstroken worden gebruikt om deksels af te dichten, wat bijna alle geuren elimineert. De afdichtingsstroken worden meestal gebruikt voor interne deksels en extern als het deksel op het terras is.

De afdichtingsstroken zijn beschikbaar in drie versies.

Jesmig Dækseljern

Hijsapparatuur

Er worden ijzers gebruikt om de kleine deksels met de hand op te heffen. Er zijn twee ijzers vereist om één deksel op te heffen.

Voor het zwaardere hijswerk, zijn er haken beschikbaar, waardoor het deksel met behulp van een kraan kan worden opgetild.

De ijzers en haken worden afzonderlijk besteld en geleverd.

com_soon

Haken

Wordt gebruikt wanneer de grote, zware deksels moeten worden opgetild met een kraan of andere hijsapparatuur. De haken worden besteld in een verpakking van 2 stuks.